tiistai 16. marraskuuta 2010

Vanhapiika saa prinssinsä

Päivän uutinen Briteissä (ja varmasti vähän muuallakin maailmassa) on yksi kihlaus, nimittäin Willian & Kate. Williamin isoäiti on kuningatar, joten ymmärrettävästi täällä ollaan kovinkin innoissaan (paitsi tasavaltalaiset, jotka tietysti paheksuvat veronmaksajien kustannuksella tapahtuvia häitä).

Katea pidetään täällä "sopivana vaimona" prinssi Williamille - hän pukeutuu hyvin ja näyttää hyvältä, ei ole omaa uraa (ei käy töissä? edit: tai raporttien mukaan hän on siis töissä vanhempiensa yrityksessä) ja on ilmeisen pitkäjänteinen (takana 7 vuoden seurustelu prinssinsä kanssa). Varsin vanhanaikaiset, tai sanotaanko perinteiset arvot tulevat näkyviin tällaisena päivänä... vai mitä sanotte tästä:

At the age of 29, as she will be by the time she marries, Kate Middleton will be the oldest spinster ever to marry a future king.

Ylläoleva katkelma Telegraphista - 29-vuotiaana, naimisiinmennessään, Kate Middleton on iäkkäin vanhapiika ikinä, joka nai tulevan kuninkaan. Hmm.



ps. Itse olen aika innoissani tulevista häistä, varsinkin kun puhutaan jo extra-vapaapäivästä häiden takia! :) (Mutta tätä ei tarvitse paljon Suomessa kadehtia, niitä on täällä vuodessa kahdeksan...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti